FundShare Oplossingen

In de financiële sector is steeds meer complexe wet- en regelgeving van toepassing. Deze verantwoordelijkheid kost veel tijd en geld. Tegelijk focust de eindbelegger steeds meer op de kosten. Dit zorgt voor een spanningsveld waar FundShare Fund Management verschillende oplossingen voor heeft.

 

Fonds Oplossingen

Met een Sub-Fonds in onze paraplu fondsen (ICBE/UCITS en AIFMD) kunt u met lage kosten en een efficiënte structuur al uw klanten bedienen met één overzichtelijke portefeuille. U hebt minder tijd en kosten nodig voor randzaken, zodat u zich kunt focussen op het uitvoeren van uw beleggingsvisie.

Meer informatie over Fondsen oplossingen
 

Cash Oplossingen

Voor beleggersgirorekeningen zijn er met de invoering van MiFID II nieuwe eisen gesteld aan overtollige cash van de klanten. Deze cash mag niet worden aangehouden door (stichting) beleggersgiro, maar moet worden belegd in een erkend geldmarktfonds (Qualified Money Market Fund). FundShare heeft 7 Cash Funds in verschillende Europese valuta en USD. Deze fondsen zijn gekwalificeerd als een erkend geldmarktfond en zijn beschikbaar in 17 Europese landen.

Meer informatie over Cash oplossingen

Prime Broker / Distributie

Ons zusterbedrijf DeGiro is onze prime broker. Ze hebben een innovatief platform met toegang tot markten wereldwijd tegen zeer lage tarieven. Via DeGiro professionele services heeft uw toegang tot hun OTC netwerk. Zij verwerken de settlements en doen de reconciliatie van de transacties.

De onboarding van klanten gaat via een volledig zelf ontwikkeld automatisch proces. De KYC en AML processen worden doorlopend door DeGiro uitgevoerd.

Door onze samenwerking met online broker DeGiro, zijn onze fondsen en de distributie hiervan volledig geïntegreerd in het systeem en direct beschikbaar voor meer dan 400.000 klanten.

Meer informatie over
online broker DeGiro

Administrator

De administratie wordt volledig beheerd door FundShare Administration (FSA). FSA is een zusterbedrijf van FundShare Fund Management. Zij doen de NAV berekeningen, participanten administratie en de externe audit support. Het proces is efficiënt en transparant, omdat het IT-systeem van de fondsen administratie intern is ontwikkeld. Dit zorgt voor een snelle, flexibele en veilige omgeving.

Meer informatie over
FundShare Administration

Bewaarder

De bewaarder van onze fondsen is Kas Trust & Depositary Services B.V., Kas Trust is opgericht op 9 juni 1966 en heeft haar statutaire zetel in Amsterdam. De bewaarder is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 33117326. Kas Trust is een onderdeel van Kas Bank dat recent is overgenomen door CACEIS. De jaarrekeningen van Kas Trust staan bij de documenten.

KAS Trust Meer informatie over
Kas Trust